vrijdag 17 juni 2011

It's raining..

 Regen regen regen..
Ik heb nog maar net een post met kleedjes aangemaakt en het is al zover! Maar natuurlijk wil iedereen er altijd goed uitzien, of het nu regent of niet & daarom heb ik voor jullie een van mijn lievelingsoutfits samengesteld!
Deze superschattige beige trenchcoat is gewoon supermooi om te dragen op een regenachtige dag, je zal er zeker mee in de smaak vallen. Deze mooie, stijlvolle jas kan je voor slechts 112$ kopen!

Op een regenachtige dag moet niet alles saai & kleurloos zijn, toch? Een kleurtje frist je look helemaal op! Voor deze hartjesparaplu betaal je 38$, een koopje, niet?

Als het een koude, kille regendag is kan je best een lange, skinny jeans onder je trenchcoat aantrekken, ik verkies deze zwarte, skinny broek voor maar 45$ !

Deze opvallende zonnebril is helemaal leuk om je look af te maken! Slechts 22$ !
 
Deze lakrode schoenen zijn de perfecte voor een sexy regenlook. Hiermee zal iedere jongen naar je om kijken! Je betaald er 45$ voor!
 

& om de look helemaal af te maken nog enkele leuke armbandjes voor slechts 7$ !
 
Hopenlijk hebben jullie weer een beetje inspiratie om een niet-vrolijke dag weer op te vrolijken! (: (klik op de plaatjes om te kijken waar je deze leuke items kunt kopen!)

Lovely greetings, fien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten